logo_facebookcoverslika8
Lička ulica 20, Rijeka; 051 587 223
hair & beauty  091 300 16 45
body & soul  091 7613 555


facebook
youtube
big_8-703_1462289052908
IGP9879
TRETMANI LICA


TRETMANI LICA

Starenje kože je složeni biološki proces kojeg ne možemo zaustaviti, ali ga možemo znatno usporiti. S vremenom se smanjuje količina kolagena u koži te koža postaje naborana, manje elastična, tanja i osjetljivija na vanjske utjecaje. Dolazi do gubitka vlažnosti kože koja postaje suha. Obnova kože i njeni obrambeni procesi slabe. Jedan od glavnih uzroka za navedene promjene je slabljenje metabolizma zbog čega stanice nemaju dovoljno energije. Uz to, sunce i dim cigareta povećavaju aktivnost enzima odgovornog za razaranje kolagena i vezivnog tkiva. Cirkulacija slabi, što smanjuje dotok krvi i iskorištavanje kisika uz gomilanje štetnih tvari.
Zato smo u Naturalu za Vas pripremili nove tretmane koji će vam ubrzati metabolizam kako bi usporili starenje kože i umanjili štetu koja je već učinjena...
Različitim aparativnim i preparativnim tretmanima Vaše će lice ostati savršeno: mikrodermoabrazija, E-light tretmani za pomlađivanje, fleke i kapilare, RF radiofrekvencija, fotopomlađivanje LED tehnologijom, ultrazvuk

E-light tretman lica

E-light tretman objedinjuje IPL i tretman radiofrekvencijei koristi se za lifting kože lica, vrata, dekoltea i ruku, te u tretmanima protiv akni, fleka i kapilara

DSC0958.JPG
Mikrodermoabrazija
Primjenjuje se kada se želi regenerirati koža, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija i keratoza. Uklanjanjem mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica koje potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući oštećeno tkivo. Tretmani će osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te joj vratiti zdrav i njegovan izgled. Tretman mikrodermoabrazije možemo raditi samostalno (Express mikrodermoabrazija) ili uz jedan od tretmana njege lica, a najbolje efekte postižemo u seriji od nekoliko tretmana koje obavljamo u razmaku od 7 do 10 dana pri čemu postižemo najvidljivije efekte u odnosu na glatkoću kože, smanjenje ožiljaka, smanjenje pora, ublažavanje finih linija i bora i reduciranje površinske hiperpigmentacije. 


EXPRESS MIKRODERMOABRAZIJA
Uključuje čiščenje kože mlijekom i tonikom, 15 minutnu abraziju uređajem i nanošenje završne kreme prema tipu kože.
Cijena tretmana 150 kn
Paket 5 tretmana 500 kn

Preporučuje se tretman mikrodermoabrazije kombinirati sa preparatvnim tretmanima ovisno o tipu kože lica, pa smo tako osmislili i slijedeći tretman:

DELUXE MIKRODERMOABRAZIJA
Započinje čiščenjem i odmaščivanjem kože. Potom slijedi enzimatski piling, te 15 minutna abrazija uređajem kako bi se uklonile mrtva stanice i otvorile pore. Nakon toga slijedi maska ili ampula ovisno o tipu kože. Uz tretman mikrodermoabrazije preporuča se i tretman ultrazvukom za regeneraciju kože nakon samog tretmana. Ultrazvučni tretman lica vrlo je neagresivna metoda kojom se pospješuje stanična opskrba kisikom. Rezultat je čista i sjajna koža bez crvenila i iritacija. Ultrazvučni tretman umiruje kožu i pospješuje apsorpciju aktivnih i hranjivih svojstava preparata za njegu kože.
Cijena tretmana 300 kn
Paket 5 tretmana 900 kn

Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama s kožnim oboljenjima, koje imaju rak kože, koje su pod terapijama jakih lijekova, te kod otvorenih rana i opekotina.
page_mikrodermo
IMG2424.JPG
IGP9885
Lifting tretmani


LIFT EXPRESS - max lift rezultati u min vremena

Namjenjen je osobama koje nemaju vremena satima ležati u salonu, te žele u minimalno vremena postići maksimalni učinak zatezanja kože lica. 
Tretman započinjemo čišćenjem lica Aloe purifying cleanser exfoliator, piling koji sadrži alou čineći kožu mekanom,svježom i čistom. Nastavljamo sa Aloe refreshing tonerom koji pruža vitalnu vlažnost da koža bude dovoljno hidrirana. Nakon tonera nanosimo Aloe deep-cleansing exfoliator, piling koji sadrži aloe veru i prirodne sastojke jojobe zaslužne za mekoću i glatkoću te lakoću pri uklanjanju odumrlih stanica kože.
Nakon toga slijedi terapija LED tehnologijom za pomlađivanje kože (20 minuta). Naziv LED dolazi od skraćenice Light Emitting Diodes, odnosno diode koje emitiraju svjetlo. Radi se o najnovijoj tehnologiji koja se zasniva se na primjeni svjetala raznih valnih duljina koji imaju brojne učinke na kožu uslijed upijanja u tkivo. LED tehnologija pomaže stanicama da se lakše i brže obnavljaju te na taj način štite od vanjskih utjecaja koje uzrokuju starenje kože. 
Nakon LED terapije na lice nanosimo Aloe nourishing serum koji obnavlja vlažnost kože i stvara savršenu bazu za Aloe Balancing cream sa kojom izvodimo tretman  radiofrekvencije u trajanju od 20 minuta koja će stimulirati obnavljanje kože. Radiofrekvencijom potičemo stvaranje kolagena i elastina, te na taj način koži vraćamo elastičnost. 
Sveukupno u samo sat vremena postižemo blagi lifting efekt i "peglamo" pliće bore na licu.
Tretman je zapravo kombinacija triju tretmana iz redovne ponude salona: preparativnog tretmana Sonya skin care (180 kn), te tretmana radiofrekvencije (200 kn) i LED tehnologije (70 kn) čija je puna cijena iznosi 450kn (ušteda u paketu LIFT EXPRESS 50 kn) 
​Trajanje 60 min. Cijena 400 kn  
Paket 3 tretmana 750kn
Paket 5 tretmana 900kn

IGP9887
page_image2
IGP9879

NATURAL FACE LIFT cjelovit tretman koji ujedinjuje apartatvne i preparativne metode za nekirurški face lifting


Koža lica nakon 30-te gubi tonus i pojavljuju se prve značajnije bore.
U ovom tretmanu kombinacijom aparativnih metoda (ultrazvuka, radifrekvencije i fototerapije) i kvalitetnih preparata postižemo učinak nekirurškog faceliftinga.

Tretman započinjemo čiščenjem lica Aloe vera cleanserom koji temeljito čisti pore, izvlači nečistoće iz dubine, osvježava i dubinski hidrira kožu. Nakon čišćenja radimo piling, a zatim nanosimo Rehydrating toner koji sadrži kolagene i alantoine zaslužne za revitaliziranje stanica kože, vlagu i toniziranje.
Tako smo kožu pripremili za tretman radiofrekvencijom. Radiofrekvencija uzrokuje vibraciju stanica koja ima učinak masaže, čime se omogućuje bolja apsorpcija hranjivih tvari iz krvotoka, te  tako pomlađuje svaka pojedinačna stanica od koje se tkivo sastoji. Radiofrekvencijom potičemo stvaranje kolagena i elastina, te na taj način koži vraćamo elastičnost.
Maska u kojoj je glavni sastojak aloe vera u kombinaciji sa bjelanjkom, albuminom i kukuruznom škrobi povratit će vasem licu mladoliki izgled vraćanjem tonusa, hidratacijom i vidljivo manjim porama i borama, kaolin će upiti suvišne masnoće a alantoin i kamilica pomoći će u osvježavanju i kondicioniranju kože.
Nakon toga slijedi tretman fototerapije LED tehnologijom. Radi se o fotopomlađivanju kojim reduciramo bore na licu, povećavamo proizvodnju kolagena, smanjujemo grublju teksturu kože i reduciramo neravnomjernu pigmentaciju. 
Tretman završavamo tretmanom ultrazvuka kojim nanosimo preparat dubinski u kožu. Djelovanje ultrazvuka potiče razvoj novog kolagena i stvara prirodan učinak podizanja tonusa i liftinga tokom vremena.
Kombinacijom ultrazvuka i radiofrekvencije i fototerapije dobili smo tretman koji može učinkovito smanjiti bore i opuštenost kože lica i vrata. Učinak je vidljiv već nakon prvog tretmana, a ovisno o stanju kože pripremili smo pakete od 3 ili 5 tretmana.

Trajanje jednog tretmana: 1 sat i 30 minuta, cijena 500 kn
Paket 3 tretmana 900kn
Paket 5 tretmana 1250kn
_IGP9883_IGP9879_IGP9893
Regenerativni tretman lica

Mikrodermoabrazija + radiofrekvencija = potpuna regeneracija kože lica!!!

1. Čišćenje mlijekom i tonikom + piling

2. Mikrodermoabrazija će osvježiti i regenerirati kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te joj vratiti zdrav izgled

3. Radiofrekvencija lica - nekirurški facelifting! Tretman za pomlađivanje i zatezanje kože kojim uklanjamo bore na licu, stimuliramo proizvodnju novog kolagena, smanjujemo podočnjake, podižemo očne kapke

4. Hijaluronska ampula

5. Masaža lica

Trajanje tretmana 1 sat

Cijena: 380 kn

RF - radiofrekvencija lica

RF- nekirurški facelifting! Tretman za pomlađivanje i zatezanje kože kojim uklanjamo bore na licu i vratu, stimuliramo proizvodnju novog kolagena, smanjujemo podbradak, smanjujemo podočnjake, podižemo očne kapke

Kako radi RF?
Svaka vibracija radiofrekvencije  uzrokuje vibraciju stanica. Ova vibracija ima učinak masaže, čime se omogućuje bolja apsorpcija hranjivih tvari iz krvotoka, te  tako pomlađuje svaka pojedinačna stanica od koje se tkivo sastoji. Visokofrekventni radio valovi u tretmanu radifrekvencije potiču epidermu na stvaranje kolagena i elastina što dovodi do zatezanja kože, te postizanje lifting efekta. 
Učinak RADIO FREKVENCIJE– aktivacija metabolizma
Metabolizam uvelike ovisi o pravilnoj cirkulaciji krvi. Odgovarajuća količina kisika u krvi je neophodna za oksidaciju tjelesnih tkiva i snabdijevanje energijom. Elementi za izgradnju tkiva moraju biti dostavljeni putem krvi kako bi zamiljenili one koji su oksidirani.
Radiofrekcencija pojačanjem metabolizma fibroblasta i drugih stanica vezivnog tkiva pojačava  stvaranje kolagena te elastina. 
Trajanje tretmana 20 min. Cijena 200kn
IGP9880
page_pagerf
Fototerapija LED tehnologijom
Naziv LED dolazi od skraćenice Light Emitting Diodes, odnosno diode koje emitiraju svjetlo. Radi se o najnovijoj tehnologiji koja se zasniva se na primjeni svjetala raznih valnih duljina koji imaju brojne učinke na kožu uslijed upijanja u tkivo. LED tehnologija pomaže stanicama da se lakše i brže obnavljaju te na taj način štite od vanjskih utjecaja koje uzrokuju starenje kože. Ovisno o namjeni, koristi se svjetlo određene valne duljine.

U salonu koristimo masku s crvenim i plavim svijetlom za fotopomlađivanje i probleme s aknama.
Trajanje tretmana 20 min. Cijena 70kn.
page_image2
page_image3
page_ledmaska1
Tretman lica ultrazvukom
Djelovanje ultrazvuka potiče razvoj novog kolagena i stvara prirodan učinak podizanja tonusa i liftinga tokom vremena. 
Savršeno se nadopunjuje uz tretmane njege lica za bilo koju vrstu zrele kože. Koža nakon 30-te godine polako gubi svoju elastičnost, te uz pomoću ultrazvuka pospješujemo dublje prodiranje kozmetičkih preparata, spriječavamo smanjivanje kolagena, te vraćamo koži zategnutost, obnavljamo ju i izglađujemo sitne borice.
Trajanje 20 min.Cijena 80 kn 
_IGP9882_IGP9883_IGP9886
NJEGA I ČIŠĆENJE LICA

Njega lica koži osigurava prirodnu zaštitu koja nježno i učinovito štiti kožu od negativnih utjecaja okoliša. Njega kožu čisti i obnavlja. Vraća joj mekoću i ravnotežu, hrani je i obogaćuje. Njega lica neposredno utječe na strukturu i brzinu starenja, jer idealan ten, meka i glatka koža, te zdrava struktura ne traju vječno. Stanje kože se mijenja, slično kao godišnja doba, zato se u svakom trenutku pobrinite za nju. Licu koje je stalno izloženo različitim vremenskim uvjetima, sunčevim zrakama potrebno je posvetiti još više pozornosti, te kožu zaštititi i njegovati. Samo njegovana koža je lijepa, meka i sjajna.

U tretmanima njege lica koristimo kozmetiku i preparate na bazi aloe vere. S obzirom da je svatko od nas specifičan, koristimo proizvode sukladno potrebama  uzimajući u obzir tip Vaše kože. Svi proizvodi bazirani su isključivo na prirodnim sastojcima i ne sadrže umjetne konzervanse ili  kemijske dodatke, te blagotvorno djeluju na kožu vašeg lica i tijela hraneći je samo onim najboljim što nalazimo u prirodi.


SONYA SKIN CARE  

umorna i dehidrirana koža

ALOE OSVJEŽENJE LICA  

mlada i nečista koža

IGP9987
IGP9886

Njega uključuje čišćenje Aloe Cleanserom koji osvježava i hidratizira kožu, ne izaziva alergiju, ne masti i uravnotežuje pH kože te ju temeljito i dubinski čisti izvlačeći nečistoće iz pora. Piling Aloe scrub sa sastavom kuglastih čestica ulja jojobe i Aloe verom otklanja odumrle stanice kože, čisti pore i otklanja prepreke za obnavljanje kože te ju dubinski hidrira i regenerira. Masaža Aloe Moisturizing losionom koji svojim sastavom od 100% stabiliziranog Aloe vera gela i elastina spriječava isusivanje kože, normalizira rad stanica koje stvaraju kolagen i elastin te prodire dubinski u kožu i unosi joj vlagu te ju tamo veže. Maska Marine sadrži morske trave, alge, aloe veru, krastavac i med koje dubinski čiste i održavaju zdravu strukturu kože te ju osvježavaju. Krema Firming Day bogata Aloe verom kao hidrantom za zdravi i ljepsi sjaj kože. Njega je prava raskoš za kožu koja će nakon nje biti svježa, blistava i bogato nahranjena.Trajanje 50 min.Cijena 150 kn

Priuštite svojoj koži da ponovno zablista i osvježi se eksplozijom hidratacije. Ova linija proizvoda namjenjena je svakom tipu kože, a glavni sastojak uz Aloe veru je bijeli čaj koji je upravo i zaslužan za hidrataciju i oporavak beživotne, umorne i dehidrirane kože.
Tretman započinjemo čišćenjem lica Aloe purifying cleanserom cleansing exfoliator, piling koji sadrži aloineći kožu mekanom, svježom i čistom. Nastavljamo sa Aloe refreshing tonerom koji pruža vitalnu vlažnost da koža bude dovoljno hidrirana. Nakon tonera nanosimo Aloe deep-cleansing exfoliator, piling koji sadrži aloe veru i prirodne sastojke jojobe zaslužne za mekoću i glatkoću te lakoću pri uklanjanju odumrlih stanica kože. Tada nanosimo Aloe nourishing serum koji obnavlja vlažnost kože i stvara savršenu bazu za Aloe Balancing cream sa kojom uz pomoć masaže privodimo tretman kraju i rastajemo se uz neodoljivu meku, glatku i dubinski hidriranu kožu Vašeg lica.
Trajanje 30 min.Cijena 180 kn.

CVIJET MLADOSTI 

uklonite umor i bore

BIOLIFTING

umorna i dehidrirana koža

IGP9895
page_337foreveraloefleurdejouvence
Tretman lica za revitalizaciju kože na bazi Aloe vere. Nakon samo jednog tretmana sa kože je nestalo sivilo i umor, bore su vidljivo manje, pore sužene, a koža neodoljiva na opip i izgled. Tretman započinjemo Aloe vera cleanserom koji temeljito čisti pore,i zvači nečistoće iz dubine,osvježava i dubinski hidrira kožu. Nakon čišćenja radimo piling kože od 100% pčelinjeg meda koji je bogat matičnom mliječi i enzimima te tako djeluje dubinski na kožu, u kombinaciji sa Argijem kojem je baza bobičasto voće stvara predivno opustajući miris te neodoljiv spoj koji koža obožava. Tada nanosimo Rehydrating toner koji sadrži kolagene i alantoine zaslužne za revitaliziranje stanica kože, vlagu i toniziranje. Maska u kojoj je glavni sastojak aloe vera u kombinaciji sa bjelanjkom, albuminom i kukuruznom škrobi povratit će Vašem licu mladoliki izgled vraćanjem tonusa, hidratacijom i vidljivo manjim porama i borama, kaolin će upiti suvišne masnoće, a alantoin i kamilica pomoći će u osvježavanju i kondicioniranju kože. Masažom sa Aloe kremom zatvaramo ovaj čaroban krug Cvijeta mladosti i vraćamo Vas u 20-e..
Trajanje 60 min.Cijena 200 kn.
Tretman započinjemo Aloe vera cleanserom koji temeljito čisti pore,izvači nečistoće iz dubine,osvježava i dubinski hidrira kožu. Nakon čišćenja radimo piling kože od 100% pčelinjeg meda koji je bogat matičnom mliječi i enzimima te tako djeluje dubinski na kožu. Maska u kojoj je glavni sastojak aloe vera u kombinaciji sa bjelanjkom, albuminom i kukuruznom škrobi povratit će vasem licu mladoliki izgled vraćanjem tonusa, hidratacijom i vidljivo manjim porama i borama, kaolin će upiti suvišne masnoće a alantoin i kamilica pomoći će u osvježavanju i kondicioniranju kože. Detaljnom masažom sa Aloe kremom popraviti ćemo tonus, koža koja zbog gubika elastičnosti ne izgleda više zategnuto,svježe i mladoliko povratiti će se u prvobitno stanje i napokon cete biti zadovoljni odrazom u ogledalu.
Trajanje 90 min.Cijena 200 kn
OBRVE I TREPAVICE
OBLIKOVANJE OBRVA
Cijena 20 kn

BOJANJE OBRVA ili TREPAVICA
Cijena 30 kn
page_minival
Natural, Lička ulica 20, 51000 Rijeka
​051 587 223
frizerski 091 300 16 45 
kozmetički 091 7613 555 
natural.com.hr@gmail.com
Create a website