Natural 
Lička ulica 20, 51000 Rijeka
​051 587 223
091 7613 555 Jelena
091 721  1421 Sanja
0911 503 155 Silvia (informacije o tretmanima)
Natural * Lička 20 * Rijeka
051 587 223 * 091 7613 555 * 091 7211 421 * 091 1503 155​​

facebook
youtube
kriolipoliza, Cryo shape

HYDRA FACE

HIDRODERMOABRAZIJA

 

HIDRODERMOABRAZIJA - dubinsko čišćenje lica

 

Hydrafacial, Aquapeel, Hydra Face  - različiti nazivi za tretman hidrodermoabrazije 

Tretman lica posebnim uređajem kojim se istovremeno vrši piling, dubinski čiste pore i hidratizira koža lica.

 

Dubinsko čišćenje pora skidajući površinske slojeve kako bi omogućili bolju absorpciju aktivnih kozmetičkih preparata.

Primjenjivo je za sve tipove kože jer nije  agresivan tretman koji struže površinski sloj kože, već voda pod pritiskom u kombinaciji sa vakuumom izvlaći na površinu sve nečistoće i višak sebuma iz pora.

Kao takav tretman je svaršena podloga za bilo koji drugi tip tretmana lica (dermapen, hifu ipl…) jer je idealno najprije ukloniti sve nečistoće.

Osim što dubinski čisti pore tretman istovremeno i hidratizira kožu te je idealan za različite problematike kože (akne, bore...)

Neinvazivan tretman lica koji na brz i učinkovit način dubinski čisti  i pomlađuje kožu bez vremena potrebnog za oporavak. Ovaj blag i umirujući tretman pruža koži dugoročno zdravlje i prilagodljiv je specifičnim potrebama svih vrsta kože.

Provodi se pomoću aplikatora koji ima patentiranu vrtložnu Vortex tehnologiju s različitim nastavcima. Inovativni Vortex sustav bezbolnim vakuumom dubinski izvlači nečistoće iz  pora i istovremeno kožu vlaži revitalizirajućim sastojcima.

Spiralni nastavci stvaraju blagi vrtlog kojim omogućuju tri glavna koraka tretmana - nježan piling kože, uklanjanje nečistoće i hidratacija kože te regeneracija površine kože s antioksidansima i peptidima za njezin pojačani sjaj.

 

Indikacije

– akne

– masna i problematična koža, pogotovo s proširenim porama

– dubinsko čišćenje lica i svih oblika mitesera

– pomlađivanje i osvježenje lica

– uklanjanje umornog izgleda lica

– hidratacija suhe kože

– popravljanje tonusa, izgleda i kvalitete kože

– priprema kože prije i poslije ljeta

– uklanjanje oštećenja kože nakon izlaganja sunca

 

Kontraindikacije

Kontraindikacije uključuju: ugrađene elektroničke uređaje različitih tipova, pacemakeri, rak, epilepsiju, urtikarija, ozljede, otvorene rane

 

 

hidrodermoabrazija

Najtemeljitija je i najefikasnija suvremena metoda dubinskoga čišćenja lica.

Nakupljena nečistoća i mrtvi slojevi kože uzrokuju širenje pora, pojavu mitesera, akni i upalnih procesa kože, te priječe prodor aktivnih sastojaka iz kozmetike.

Najnovija tehnologija radi na principu vakuumskog vodenog usisavanja nečistoća s kože. Voda pod pritiskom ulazi duboku u pore, ispire ih te vakuumski usisava vodu zajedno sa skupljenim nečistoćama i mrtvim slojevima kože.

Rezultat je dubinski čista i zdrava koža koja je sad spremna za nanošenje daljnje terapije u vidu seruma vitamina i drugih kozmetičkih preparata koji će dubinskom apsorpcijom omogućiti puno veću učinkovitost.

Nije agresivan tretman jer ne oštećuje površinski sloj kože, a zbog blažeg abrazivnog djelovanja nema oporavka ni komplikacija te je pogodan za sve tipove kože.

Potpuno je ugodan, 100 % siguran i nježan za kožu.

Može se raditi u bilo koje godišnje doba.

hidrodermoabrazija7.jpeg6.jpeg5.jpeg4.jpeg3.jpeg2.jpeg