Natural 
Lička ulica 20, 51000 Rijeka
​051 587 223
091 7613 555 Jelena
091 721  1421 Sanja
0911 503 155 Silvia (informacije o tretmanima)
Natural * Lička 20 * Rijeka
051 587 223 * 091 7613 555 * 091 7211 421 * 091 1503 155​​

facebook
youtube
igp9879
LIFTING
TRETMANI LICA
RADIOFREKVENCIJOM
 
 
LIFTING TRETMANI LICA


Starenje kože je složeni biološki proces kojeg ne možemo zaustaviti, ali ga možemo znatno usporiti. S vremenom se smanjuje količina kolagena u koži te koža postaje naborana, manje elastična, tanja i osjetljivija na vanjske utjecaje. Dolazi do gubitka vlažnosti kože koja postaje suha. Obnova kože i njeni obrambeni procesi slabe. Jedan od glavnih uzroka za navedene promjene je slabljenje metabolizma zbog čega stanice nemaju dovoljno energije. Uz to, sunce i dim cigareta povećavaju aktivnost enzima odgovornog za razaranje kolagena i vezivnog tkiva. Cirkulacija slabi, što smanjuje dotok krvi i iskorištavanje kisika uz gomilanje štetnih tvari.
Zato smo u Naturalu za Vas pripremili tretmane koji će vam ubrzati metabolizam kako bi usporili starenje kože i umanjili štetu koja je već učinjena...
Različitim aparativnim i preparativnim tretmanima Vaše će lice ostati savršeno: E-light tretmani za pomlađivanje, fleke i kapilare, RF radiofrekvencija,  ultrazvuk, fotopomlađivanje LED svjetlosnom tehnologijom, terapija kisikom, mikrodermoabrazija, hidrodermoabrazija, te najnoviji 4D HIFU tretman lica.

E-light tretman lica
RF - radiofrekvencija lica
Tretman lica ultrazvukom
dsc08238.jpeg
_igp9879.jpeg
dsc08124.jpeg
Djelovanje ultrazvuka potiče razvoj novog kolagena i stvara prirodan učinak podizanja tonusa i liftinga tokom vremena. 
Savršeno se nadopunjuje uz tretmane njege lica za bilo koju vrstu zrele kože. Koža nakon 30-te godine polako gubi svoju elastičnost, te uz pomoću ultrazvuka pospješujemo dublje prodiranje kozmetičkih preparata, spriječavamo smanjivanje kolagena, te vraćamo koži zategnutost, obnavljamo ju i izglađujemo sitne borice.
 

E-light tretman objedinjuje IPL i tretman radiofrekvencijei koristi se za lifting kože lica, vrata, dekoltea i ruku, te u tretmanima protiv akni, fleka i kapilara

RF- nekirurški facelifting! Tretman za pomlađivanje i zatezanje kože kojim uklanjamo bore na licu i vratu, stimuliramo proizvodnju novog kolagena, smanjujemo podbradak, smanjujemo podočnjake, podižemo očne kapke

 

 

Lifting tretmani

LIFT EXPRESS - max lift rezultati u min vremena (LED + RF)

Namjenjen je osobama koje nemaju vremena satima ležati u salonu, te žele u minimalno vremena postići maksimalni učinak zatezanja kože lica. 
Tretman započinjemo čišćenjem lica i pilingom koji sadrži alou čineći kožu mekanom, svježom i čistom. 
Nakon toga slijedi terapija LED tehnologijom za pomlađivanje kože. Naziv LED dolazi od skraćenice Light Emitting Diodes, odnosno diode koje emitiraju svjetlo. Radi se o novijoj tehnologiji koja se zasniva se na primjeni svjetala raznih valnih duljina koji imaju brojne učinke na kožu uslijed upijanja u tkivo. LED tehnologija pomaže stanicama da se lakše i brže obnavljaju te na taj način štite od vanjskih utjecaja koje uzrokuju starenje kože. Nakon LED terapije na lice nanosimo serum koji obnavlja vlažnost kože i stvara savršenu bazu tretman  radiofrekvencije u trajanju od 20 minuta koja će stimulirati obnavljanje kože. Radiofrekvencijom potičemo stvaranje kolagena i elastina, te na taj način koži vraćamo elastičnost. 
Sveukupno u samo sat vremena postižemo blagi lifting efekt i "peglamo" pliće bore na licu.
Tretman je zapravo kombinacija triju tretmana: preparativnog tretmana , te tretmana radiofrekvencije  i LED svijetlosne terapije.

NATURAL FACE LIFT cjelovit tretman koji ujedinjuje apartatvne i preparativne metode za nekirurški face lifting

Koža lica nakon 30-te gubi tonus i pojavljuju se prve značajnije bore.
U ovom tretmanu kombinacijom aparativnih metoda (ultrazvuka, radifrekvencije i fototerapije) i kvalitetnih preparata postižemo učinak nekirurškog faceliftinga.

Tretman započinjemo čiščenjem cleanserom koji temeljito čisti pore, izvlači nečistoće iz dubine, osvježava i dubinski hidrira kožu. Nakon čišćenja radimo piling, a zatim nanosimo toner koji sadrži kolagene i alantoine zaslužne za revitaliziranje stanica kože, vlagu i toniziranje.
Tako smo kožu pripremili za tretman radiofrekvencijom. Radiofrekvencija uzrokuje vibraciju stanica koja ima učinak masaže, čime se omogućuje bolja apsorpcija hranjivih tvari iz krvotoka, te  tako pomlađuje svaka pojedinačna stanica od koje se tkivo sastoji. Radiofrekvencijom potičemo stvaranje kolagena i elastina, te na taj način koži vraćamo elastičnost.
Maska u kojoj je glavni sastojak aloe vera u kombinaciji sa bjelanjkom, albuminom i kukuruznom škrobi povratit će vasem licu mladoliki izgled vraćanjem tonusa, hidratacijom i vidljivo manjim porama i borama, kaolin će upiti suvišne masnoće a alantoin i kamilica pomoći će u osvježavanju i kondicioniranju kože.
Nakon toga slijedi tretman fototerapije LED tehnologijom. Radi se o fotopomlađivanju kojim reduciramo bore na licu, povećavamo proizvodnju kolagena, smanjujemo grublju teksturu kože i reduciramo neravnomjernu pigmentaciju. 
Tretman završavamo tretmanom ultrazvuka kojim nanosimo preparat dubinski u kožu. Djelovanje ultrazvuka potiče razvoj novog kolagena i stvara prirodan učinak podizanja tonusa i liftinga tokom vremena.
Kombinacijom ultrazvuka i radiofrekvencije i fototerapije dobili smo tretman koji može učinkovito smanjiti bore i opuštenost kože lica i vrata. Učinak je vidljiv već nakon prvog tretmana, a ovisno o stanju kože pripremili smo pakete od 3 ili 5 tretmana.


 
dsc08124.jpegdsc08170.jpegdsc08124.jpeg
Regenerativni tretman lica

Mikrodermoabrazija + radiofrekvencija = potpuna regeneracija kože lica!!!

1. Čišćenje + piling

2. Mikrodermoabrazija će osvježiti i regenerirati kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te joj vratiti zdrav izgled

3. Radiofrekvencija lica - nekirurški facelifting! Tretman za pomlađivanje i zatezanje kože kojim uklanjamo bore na licu, stimuliramo proizvodnju novog kolagena, smanjujemo podočnjake, podižemo očne kapke

4. Hijaluronska ampula

5. Masaža lica